Home riknews.com.cy (Κύπρος) Β. Παπαδόπουλος: “Πανέτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα στο άτυπο δείπνο της Νέας...

Β. Παπαδόπουλος: “Πανέτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα στο άτυπο δείπνο της Νέας Υόρκης ο Πρόεδρος”

Β. Παπαδόπουλος: “Πανέτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα στο άτυπο δείπνο της Νέας Υόρκης ο Πρόεδρος”

Ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσέρχεται στο άτυπο δείπνο της Νέας Υόρκης πανέτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα, ανέφερε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος.


Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο ο κύριος Παπαδόπουλος είπε ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποίησε, το περασμένο Σάββατο, πολύωρη σύσκεψη με τους συνεργάτες του και είναι έτοιμος να συμβάλει θετικά και με προτάσεις, εάν χρειασθεί, στις προσπάθειες για την επανέναρξη των συνομιλιών.

Ερωτηθείς κατά πόσον μπορούν να υπάρξουν θετικές εξελίξεις, με δεδομένες τις αδιάλλακτες θέσεις που εκφράζει ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, ο κύριος Παπαδόπουλος εξέφρασε την ελπίδα ο Ερσίν Τατάρ να μην επαναλάβει στο δείπνο αυτά που λέει δημοσίως.

Ανέφερε ακόμη ότι είναι ξεκάθαρη η θέση του προέδρου Χριστοδουλίδη για επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο διακοπής τους το 2017 στο Κραν Μοντανά, στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ και του Ευρωπαϊκού κεκτημένου.  

ΦΦ / ΜΑ

https://news.rik.cy/article/2024/10/15/b-papadopoulos-panetoimos-gia-ola-ta-endekhomena-sto-atupo-deipno-tes-neas-uorkes-o-proedros/

Διαβάστε περισσότερα