Home riknews.com.cy (Κύπρος) Ασφαλείς αλλά αποκλεισμένοι σε ξενοδοχείο στην Ελβετία λόγω κακοκαιρίας 70 Κύπριοι μαθητές

Ασφαλείς αλλά αποκλεισμένοι σε ξενοδοχείο στην Ελβετία λόγω κακοκαιρίας 70 Κύπριοι μαθητές

Ασφαλείς αλλά αποκλεισμένοι σε ξενοδοχείο στην Ελβετία λόγω κακοκαιρίας 70 Κύπριοι μαθητές

Εβδομήντα Κύπριοι μαθητές βρίσκονται αποκλεισμένοι, μαζί με τους συνοδούς τους, σε ξενοδοχείο στην Ελβετία, εξαιτίας των κατολισθήσεων που προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα.


Όπως ανέφερε στο Ρικ, ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Θεόδωρος Γκότσης, οι μαθητές είναι ασφαλείς, ωστόσο, λόγω της κατολίσθησης έχουν αποκλειστεί βασικές οδικές αρτηρίες, καθιστώντας αδύνατη για την ώρα την μετακίνησή τους.

Λόγω της κακοκαιρίας, στην περιοχή όπου διαμένουν οι μαθητές και οι συνοδοί τους, έχει σημειωθεί και προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση.

 Ο κύριος Γκότσης δήλωσε πως το υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το υπουργείο Εξωτερικών της Ελβετίας, καθώς και με την πρεσβεία της Κύπρου στη Ρώμη.

Από τις κατολισθήσεις που έχουν σημειωθεί στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ελβετίας, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τρίτος αγνοείται.

ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιουνίου 2024 – 17:31

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

https://news.rik.cy/article/2024/6/30/asphaleis-alla-apokleismenoi-se-xenodokheio-sten-elbetia-logo-kakokairias-70-kuprioi-mathetes/

Διαβάστε περισσότερα