Home riknews.com.cy (Κύπρος) Άρση του αυτόματου καθεστώτος νομικής προστασίας των Σύρων προσφύγων προτείνει ο ΔΗΣΥ

Άρση του αυτόματου καθεστώτος νομικής προστασίας των Σύρων προσφύγων προτείνει ο ΔΗΣΥ

Άρση του αυτόματου καθεστώτος νομικής προστασίας των Σύρων προσφύγων προτείνει ο ΔΗΣΥ

Άρση του αυτόματου καθεστώτος της νομικής προστασίας των Σύρων προσφύγων, προτείνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός για αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.


Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου για το Μεταναστευτικό, είπε ότι θα ασκήσει πιέσεις προς την κατεύθυνση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων Προέδρων κοινοβουλίων χωρών που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Χαιρέτισε την χθεσινή επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον Λίβανο, τονίζοντας ότι όλοι οφείλουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό κύμα προς την Κύπρο, το οποίο προκλήθηκε λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη Γάζα.

Η κυρία Αννίτα Δημητρίου επέκρινε, επίσης, τις πολιτικές που προτείνουν για το θέμα το ΑΚΕΛ και το ΕΛΑΜ, ενώ διαβεβαίωσε ότι ο ΔΗΣΥ θα λάβει επιπρόσθετες πρωτοβουλίες και θα παρακολουθεί επισταμένως το ανησυχητικό αυτό ζήτημα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, ΚΥΠΕ

ΑΚΩ/ΜΧ

https://news.rik.cy/article/2024/4/9/arse-tou-automatou-kathestotos-nomikes-prostasias-ton-suron-prosphugon-proteinei-o-desu/

Διαβάστε περισσότερα