Home riknews.com.cy (Κύπρος) Αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Μεμονωμένα τα προβλήματα λέει...

Αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Μεμονωμένα τα προβλήματα λέει η Πυροσβεστική

Αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Μεμονωμένα τα προβλήματα λέει η Πυροσβεστική

Photo by JEFF PACHOUD / AFP


Επιδιορθώθηκαν όλες οι βλάβες που προκλήθηκαν από τα χθεσινά ακραία καιρικά φαινόμενα και αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Αήκ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, οι βλάβες χαμηλής τάσης που παρουσιάστηκαν σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, προκλήθηκαν εξαιτίας της αποκοπής πασσάλων της ηλεκτρικής και δέντρων.

Μιλώντας στο Τρίτο, η κυρία Παπαδοπούλου ανέφερε ότι το πρόβλημα ήταν εντονότερο στην επαρχία της Λάρνακας, όπου αποκόπηκαν και καλώδια της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Είπε, ακόμη, ότι κλιμάκια της Αρχής, παραμένουν σήμερα σε επιφυλακή.

Από πλευράς του, ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, έκαμε λόγο για μεμονωμένα προβλήματα.

Σημείωσε ότι η Πυροσβεστική δέχθηκε επτά κλήσεις, όλες στην επαρχία Λευκωσίας.

Αφορούσαν το άνοιγμα οχετών ομβρίων υδάτων, την άντληση νερού από πλημμυρισμένο υποστατικό και την μετακίνηση δέντρων τα οποία αποκόπηκαν από την έντονη κακοκαιρία.

Σήμερα, λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας μετέβησαν στα Κελιά, κατέγραψαν τις ζημιές και καθάρισαν τους δρόμους.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΣ /ΜΧ/ΝΠ

Συντάκτης: Μιχάλης Χατζηγεωργίου

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Αυγούστου 2023 – 14:28

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/8/29/apokatastatheke-pleros-e-elektrodotese-meta-ta-akraia-kairika-phainomena-memonomena-ta-problemata-leei-e-purosbestike/

Διαβάστε περισσότερα