Home riknews.com.cy (Κύπρος) Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης Δώρος Θεοφάνους

Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης Δώρος Θεοφάνους

Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης Δώρος Θεοφάνους

Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης Δώρος Θεοφάνους άλλως Κομμωτής, 42 ετών ο οποίος απέδρασε χθες ενώ είχε μεταβεί με άδεια στο πατρικό του σπίτι στη Χολέτρια της Πάφου για επίσκεψη, με τη συνοδεία τεσσάρων δεσμοφυλάκων και τριών μελών της ΜΜΑΔ.


Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου είπε ότι διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με την απόδραση σημειώνοντας ότι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις αυτή ήταν προσχεδιασμένη.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Ανδρέου, την ώρα της απόδρασης ο ισοβίτης φαίνεται ότι δεν φορούσε χειροπέδες

Για την υπόθεση συνελήφθηκαν ο πατέρας του ισοβίτη και ένας Σύρος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παροχή συνδρομής προς διαφυγή προσώπου το οποίο τελεί υπό κράτηση.

Ο κύριος Ανδρέου είπε ότι τα τρία μέλη της Αστυνομίας τέθηκαν από χθες σε διαθεσιμότητα καθώς διεξάγεται έρευνα από αξιωματικό.

Σημείωσε τι οι δεσμοφύλακες είχαν ευθύνη να βρίσκονται κοντά στον κατάδικο ενώ τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ο ισοβίτης έχει μεταβεί στα κατεχόμενα, ο κύριος Ανδρέου είπε ότι ενημερώθηκαν τα οδοφράγματα οι Βρετανικές Βάσεις ακόμα και η Interpol. Ωστόσο διερευνάται και το ενδεχόμενο να βρίσκεται ακόμα στις ελεύθερες περιοχές.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΦΙΛ/ΜΧ

https://news.rik.cy/article/2024/9/27/aphantos-paramenei-o-isobites-doros-theophanous/

Διαβάστε περισσότερα