Home riknews.com.cy (Κύπρος) Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των παγκύπριων εξετάσεων

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των παγκύπριων εξετάσεων

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των παγκύπριων εξετάσεων

Photo by Temur ISMAILOV AFP


Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των παγκύπριων εξετάσεων, με την Υπουργό Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου να δηλώνει ότι με την δημοσίευσή τους ολοκληρώνεται ο κύκλος των φετινών Παγκύπριων Εξετάσεων Πρόσβασης, με πλήρη επιτυχία.

Η Υπουργός Παιδείας ανέφερε επίσης ότι η ενημέρωση των υποψήφιων/ενδιαφερομένων για τα αποτελέσματα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου.

Εξάλλου, ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Εξετάσεων, Δημήτρης Χανδριώτης, διευκρίνισε ότι σήμερα δεν ανακοινώνονται οι βαθμοί των πλαισίων πρόσβασης που αφορούν αποκλειστικά τα ΑΕΙ της Ελλάδας που είναι τα ακόλουθα: 3, 4, 5, 8, 9, 11, 12, 13, 17, 21, 23.

Είπε ότι η Υπηρεσία Εξετάσεων θα ανακοινώσει εντός των ημερών τον Γενικό Βαθμό Πρόσβασης/Κατάταξης κάθε υποψηφίου για τα ΑΕΙ Ελλάδας , καθώς και λεπτομέρειες για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τα ΑΕΙ της Ελλάδας.

Οι πρωτεύσαντες των Παγκύπριων Εξετάσεων 2024 είνα: Γεωργία Ερωτοκρίτου, Νεφέλη Ζαχαρίου, Χριστίνα Χριστοφίδου, Νάγια Ιωάννου, Αχιλλέας Θωμάς, Χαρά Αλκμήνη Αλβανιτοπούλου, Ραφαηλία Νεοφύτου, Νικόλας Κεφαλωνίτης, Ιάσων Καλαβάς, Χαρά Μυλωνά, Χρίστος Ισαάκ και Αντωνία Παναγιώτου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, ΚΥΠΕ

ΚΩΣ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Ιουλίου 2024 – 11:15

https://news.rik.cy/article/2024/7/22/anakoinothekan-ta-apotelesmata-ton-pagkuprion-exetaseon/

Διαβάστε περισσότερα