Home riknews.com.cy (Κύπρος) Αλέξης Βαφεάδης: Τροχοδρομούνται μέτρα, για βελτίωση της λειτουργίας του συστήματος φωτοεπισήμανσης

Αλέξης Βαφεάδης: Τροχοδρομούνται μέτρα, για βελτίωση της λειτουργίας του συστήματος φωτοεπισήμανσης

Αλέξης Βαφεάδης: Τροχοδρομούνται μέτρα, για βελτίωση της λειτουργίας του συστήματος φωτοεπισήμανσης

Μέτρα, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας του συστήματος φωτοεπισήμανσης, θα εφαρμόσει σύντομα το υπουργείο Μεταφορών.


Παράλληλα, θα τοποθετηθούν επιπρόσθετες κάμερες, στα σημεία όπου εντοπίζονται οι περισσότερες παραβάσεις.

Μιλώντας στο Τρίτο, ο υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, δήλωσε πως κάποια μέτρα θα εφαρμοστούν πολύ σύντομα και άλλα σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ανέφερε ότι, σε πρώτη φάση θα γίνει πιο ευδιάκριτη η γραμμή στο “Αλτ”, ούτως ώστε να γίνεται εύκολα αντιληπτό από τους οδηγούς σε ποιό σημείο πρέπει να σταματήσουν, για να μην καταγγελθούν.

Ο υπουργός Μεταφορών διευκρίνισε, επίσης, ότι όσοι οδηγοί έχουν εισέλθει σε διασταύρωση για να πραγματοποιήσουν στροφή δεξιά – την ώρα που είναι αναμμένο πράσινο βέλος – δεν θα καταγγέλλονται εάν ο φωτεινός σηματοδότης περάσει στο κόκκινο.

Σημείωσε, παράλληλα, πως σύντομα θα ρυθμιστεί και το θέμα της είσπραξης των προστίμων, ώστε να μην μπορούν οι πολίτες να αγνοούν την παραλαβή του.

Δ.Κ./Ι.Ν.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Οκτωβρίου 2023 – 09:48

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/10/9/alexes-bapheades-trokhodromountai-metra-gia-beltiose-tes-leitourgias-tou-sustematos-photoepisemanses/

Διαβάστε περισσότερα