Home riknews.com.cy (Κύπρος) ΑΚΕΛ: Η προηγούμενη κυβέρνηση φέρει βαρύτατες ευθύνες για την έκθεση της Κύπρου...

ΑΚΕΛ: Η προηγούμενη κυβέρνηση φέρει βαρύτατες ευθύνες για την έκθεση της Κύπρου σε ζητήματα ενεργειακής ασφάλειας

ΑΚΕΛ: Η προηγούμενη κυβέρνηση φέρει βαρύτατες ευθύνες για την έκθεση της Κύπρου σε ζητήματα ενεργειακής ασφάλειας

Ο Γενικός Γραμματέας του Ακέλ, Στέφανος Στεφάνου, δήλωσε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση φέρει βαρύτατες ευθύνες για το γεγονός ότι η Κύπρος είναι σοβαρά εκτεθειμένη στα ζητήματα της ενεργειακής ασφάλειας και επάρκειας.


Ύστερα από συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων, στο λιμάνι Λάρνακας, ο Γενικός Γραμματέας του Ακέλ σημείωσε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση, στα δέκα χρόνια εξήγγειλε τέσσερις φορές την έλευση φυσικού αερίου, ενώ μετά βαΐων και κλάδων, με επικοινωνιακές φιέστες, είχε εξαγγείλει την έναρξη και γρήγορη υλοποίηση της επένδυσης στο Βασιλικό.

Ο Στέφανος Στεφάνου πρόσθεσε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έκαμνε φιέστες, εξήγγειλε διάφορες επενδύσεις και, “τελικά, κανένα μεγάλο έργο δεν έγινε”.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ακέλ, επέκρινε και την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη γιατί ενώ είχε ανακοινώσει ότι έχει Σχέδιο Βήτα για το Βασιλικό, δεν έχει παρουσιάσει ο,τιδήποτε.

ΠΑΧ/ΚΒ

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

https://news.rik.cy/article/2024/8/29/akel-e-proegoumene-kubernese-pherei-barutates-euthunes-gia-ten-ekthese-tes-kuprou-se-zetemata-energeiakes-asphaleias/

Διαβάστε περισσότερα