Home riknews.com.cy (Κύπρος) Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους, άλλως «κομμωτή»

Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους, άλλως «κομμωτή»

Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους, άλλως «κομμωτή»

Άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του ισοβίτη κρατουμένου Δώρου Θεοφάνους, άλλως Κομμωτή, σαραντα-δύο ετών, ο οποίος απέδρασε, ενώ επισκεπτόταν συγγενικό του σπίτι, στο χωριό Χολέτρια της Πάφου, υπό την επιτήρηση πολυμελούς ομάδας αστυνομικών και μελών της ΜΜΑΔ.


Ο Θεοφάνους είχε λάβει άδεια για την επίσκεψη από τη διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών.

Για την υπόθεση συνελήφθη αργά το απόγευμα ο πατέρα του, εξηντα-οκτώ χρόνων σε σχέση με αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και παροχή συνδρομής για διαφυγή σε πρόσωπο που τελεί υπό νόμιμη κράτηση.

bary 2.jpg

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο βαρυποινίτης διέλαθε της προσοχής των επτά μελών της Αστυνομίας, τεσσάρων δεσμοφυλάκων και τριών μελών της ΜΜΑΔ, οι οποίοι τον συνόδευαν, αφού θεωρείται άτομο ιδιαίτερα επικίνδυνο. Φέρεται να δραπέτευσε από παράθυρο της οικογενειακής του οικίας.

Το 2011 ο Θεοφάνους είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τον εκ προμελέτης φόνο της συντρόφου του, Γιούλιας Οπόροκ, εικοσι-τεσσάρων ετών – που βρισκόταν τότε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της – και της τρίχρονης κόρης της Βικτώριας, στην παραλιακή περιοχή Γεροσκήπου. Το έγκλημα είχε συγκλονίσει τότε την κοινή γνώμη.

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Σεπτεμβρίου 2024 – 19:46

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

https://news.rik.cy/article/2024/9/26/akarpes-oi-ereunes-gia-entopismo-tou-isobite-dorou-theophanous-allos-kommote/

Διαβάστε περισσότερα