Home riknews.com.cy (Κύπρος) 70 Χρόνια Κυπριακό Ραδιόφωνο – Παρουσίαση Επετειακού Λευκώματος και εγκαίνια έκθεσης Φωτογραφίας...

70 Χρόνια Κυπριακό Ραδιόφωνο – Παρουσίαση Επετειακού Λευκώματος και εγκαίνια έκθεσης Φωτογραφίας (Εικόνες)

70 Χρόνια Κυπριακό Ραδιόφωνο – Παρουσίαση Επετειακού Λευκώματος και εγκαίνια έκθεσης Φωτογραφίας (Εικόνες)

70 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ


Λεύκωμα με τίτλο: “Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου,70 χρόνια κυπριακό ραδιόφωνο, 1953-2023” παρουσίασε χθες βράδυ(Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023) το ΡΙΚ, τιμώντας την 70χρονη ιστορία του κυπριακού ραδιοφώνου στον υπαίθριο χώρο του Αρχείου ΡΙΚ.

AME_7309.JPG

Ακολούθησε επετειακή έκθεση φωτογραφίας, στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος» του Αρχείου ΡΙΚ, τα εγκαίνια της οποίας τέλεσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές,κρατικοί αξιωματούχοι, φίλοι και συνεργάτες του ΡΙΚ καθώς και πρώην στελέχη του.

AME_7312.jpg

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Λουκάς Χάματσος καλωσόρισε τους καλεσμένους παίζοντας στο βιολί το πρώτο σήμα της κυπριακής ραδιοφωνίας, χαρίζοντας στο ακροατήριο μια νοσταλγική και συγκινητική στιγμή.

AME_7466.jpg

Η Αννίτα Δημητρίου στην ομιλία της συνεχάρη το ΡΙΚ για την ιδέα και ανέφερε ότι μέσα από την δημιουργία του επετειακού Λευκώματος και της έκθεσης φωτογραφίας, η Κύπρος γνωρίζει ανθρώπους, σταθμούς, σημαδιακές μέρες, σημαντικές στιγμές που αποτελούν κομμάτι της ζώσας ιστορίας της ραδιοφωνίας της Κύπρου μας.

AME_7535.jpg

Πηγή: ΡΙΚ

ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Οκτωβρίου 2023 – 10:52

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/10/5/70-khronia-kupriako-radiophono-parousiase-epeteiakou-leukomatos-kai-egkainia-ektheses-photographias-eikones/

Διαβάστε περισσότερα