Home limassol-today.com (Κύπρος) Αντζελίνα Φελλά: Το ζεϊμπέκικο είναι ο χάλια κόσμος μέσα μας

Αντζελίνα Φελλά: Το ζεϊμπέκικο είναι ο χάλια κόσμος μέσα μας

Αντζελίνα Φελλά: Το ζεϊμπέκικο είναι ο χάλια κόσμος μέσα μας

«Το ζεϊμπέκικο είναι ο χάλια κόσμος μέσα μας» εξηγεί στο Limassol Today, η σπουδαία χορεύτρια – χορογράφος και καθηγήτρια Χορού, Αντζελίνα Φελλά. Μιλά επίσης για την επικείμενη εκδήλωση που διοργανώνει η σχολή χορού «Αντζελίνα», η οποία είναι αφιερωμένη σε κάποιες συγκλονιστικές τραγωδίες που έμειναν χαραγμένες στο μυαλό όλων. Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 26 Ιουλίου στις 20:30, στο Κηποθέατρο Λεμεσού.


Καταρχάς πείτε μας λίγα λόγια για τη σχολή σας.

Καταρχάς ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία που μου δίνεται να απαντήσω στις ερωτήσεις σας γιατί έτσι απλά μπορεί ένας καλλιτέχνης να μοιράζετε με το κόσμο κάποια σημαντικά στοιχεία……

Limassol Today - Image

Λοιπόν η σχολή μας ονομάζεται  «Σχολή χορού Αντζελίνας» και έχει ιδρυθεί το 1998 και ανήκει στο αγγλικό σύστημα  Α.B.D όμως η αγάπη μου για περισσότερα είδη χορού έγινε η αιτία να ταξιδέψω και σε άλλες χώρες για να κάνω περεταίρω σεμινάρια έτσι ώστε να μπορώ να διδάσκω όλων το ειδών χορούς για να μπορούν τα πιτσιρίκια στο τόπο μας να έχουν πλούσιο ρεπερτόριο σε χορούς και επίσης να μπορούμε να συμμετέχουμε και σε διαγωνισμούς σε διάφορες εκδηλώσεις και στα κανάλια.

Διαβάστε περισσότερα