Home GuruPolitico GuruPolitico: Ο Θεός πκιόν!

GuruPolitico: Ο Θεός πκιόν!

GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου…

 


Ο Θεός πκιόν!

Ναι ρε χαϊβάνια και στην Ελλάδα το 1990 παρέλυσε το Κράτος, αλλά τότε…πέθανε ο Στράτος!

Ενώ εδώ;

Σε ποιον να το πεις και να μην πεθάνει στα γέλια, ότι σε χώρα – μέλος της Ευρωζώνης, εν έτει 2023, παρέλυσε το Κράτος επειδή ξεχείλισαν τα ντεπόζιτα του νερού στο Υπουργείο Οικονομικών;

Κάμετε εικόνα: Πηγαίνει ο Κεραυνός στολισμένος και καμαρωτός στην συνεδρία του Ecofin τζιαι ρωτά τον η Υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας, «Makis, πότε θα έχουμε τα data με τις αποδόσεις της οικονομίας της Cyprus»;

– «Σύντομα ντάρλινγκ, άπλωσα τα να στεγνώσουν στον ήλιο, σε δυο τρεις μέρες το πολύ, αν δεν βρέξει, θα ειναι ok, θα τα σιδερώσω, θα τα καρφιτσώσω, θα τα φακελάρω τζιαι θα σου τα στείλω με το ταχυδρομικό περιστέρι της Δημόσιας Υπηρεσίας ή με τον γλάρον τον Ιωνάθαν…»

Πριν 2-3 βδομάδες κάποιος ρώτησε τον νέο Υφυπουργό Ψηφιακής πολιτικής, Έρευνας & Καινοτομίας (πιο σωστά θα ήταν αν ονομαζόταν «κενοτομίας»), ποια είναι η άποψη του για το GP chat 4. Ο άλλος προφανώς εχασκιάστηκε επειδή δεν είχε ιδέα, ωστόσο δεσμεύτηκε να μάθει τι εν τούτο και να επανέλθει….

Μην χολοσκάς Φίλιππε μου. Πρώτα μάθε πως λειτουργούν τα υδραυλικά και οι τεχνικές υπηρεσίες του Κράτους, τζι ύστερα ρώτα να μάθεις για την τεχνιτή νοημοσύνη!

Κι ύστερα μου λέτε να κάνω υπομονή! Όχι ρε, αρκετά! Εδώ και τώρα θα πάω στη νυχού να βάψω τα νύχια μου ολοκίτρινα και στη κομμώτρια να βάψω τα μαλλιά μου μπλε! Τέλος! Δεν θα με σπάσετε εσείς εδώ πέρα!….

Μέρκελ