Home GuruPolitico GuruPolitico: Από κάπου μπάζει νερά…

GuruPolitico: Από κάπου μπάζει νερά…

GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου…

 


Από κάπου μπάζει νερά…

Νομίζω αυτήν τη φορά η «συντρόφισσα μανικιουρίστα» – για να θυμηθούμε και τον μακαρίτη Λεωνίδα Κύρκο – έχει δίκιο να φωνάζει.

Και εξηγούμαι: Να μου πείτε ότι το 10% των ψηφοφόρων του ΑΚΕΛ γλυκοκοιτάζει τον Χριστοδουλίδη επειδή έβαλε στο μάτι την πλούσια βιβλιοθήκη του, να το συζητήσω. Να ισχυριστείτε ότι ένας στους δέκα Ακελικούς κρεμάστηκε από τα προγούλια του Αχιλλέα επειδή θέλει λύση του κυπριακού χθες, και πάλι να το συζητήσω. Αλλά να μου ρίχνετε στο τραπέζι το «εύρημα» ότι δήθεν μερικές χιλιάδες αριστεροί ψηφοφόροι στηρίζουν Φούλη χωρίς λόγο και αιτία, ε αυτό είναι «κουβέντες του καφενέ». Και αυτό επειδή το συγκεκριμένο «εύρημα» δεν έχει λογική εξήγηση. Γιατί δηλαδή κύριε Φαναρά μου ο ΑΚΕΛικός να ψηφίσει Φούλη; Για να δοθεί συνέχεια στη διακυβέρνηση του ΔΗΣΥ που το κόμμα του αναθεματίζει από το πρωί ως τη νύχτα, για να βάλει την Κύπρο στο ΝΑΤΟ εδώ και τώρα ή για να «ττελιάσει» μαζί με τον Νουρή ολόκληρη την πράσινη γραμμή…;

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά με τις «ευφάνταστες» μετρήσεις σας κύριε Φαναρά απαξιώνετε εσείς οι ίδιοι τη δουλειά σας, μετατρέποντας τις δημοσκοπήσεις από εργαλείο αποτύπωσης της κοινής γνώμης σε μέσο αποπροσανατολισμού και ποδηγέτησης των μαζών.

Ή να το πω διαφορετικά: «Είπαμε να λούσουμε το μωρό, όχι όμως και να το πνίξουμε»!

Μέρκελ